mitmond

Vélemények vagy inkább élmények...

Utolsó kommentek

  • N_A_N_A: IMÁDOTT BABÁM! Boldog 4. születésnapot Kívánok! Szerető Nagyid (2010.11.06. 20:30) Meddig várjunk még???
  • N_A_N_A: IMÁDOTT BABÁM! Boldog születésnapot! Ezer köszönet Istennek és minden embernek, akik segítettek,h... (2009.11.06. 19:52) Meddig várjunk még???
  • Luuuca: Dejóóóó így látni titeket! Az embernek a szíve is mosolyog az ilyen képek láttán!:) Bár innen láts... (2009.08.12. 17:39) Megújul minden
  • N_A_N_A: Drága imádottamnak boldog névnapot!!! (2009.05.23. 18:07) 1%
  • kookusz: Üdv! Jelenleg én vagyok annak a boxnak a lakója amelyikben Julcsi is megkapta a csontvelőt. Vicces... (2009.05.13. 21:57) Se maszk, se kesztyű ;)
  • Utolsó 20

Köszönet

2008.08.17. 01:01 | t_i_t_a | 1 komment

Üdv minden olvasónak és "szurkolónak"! Eredetileg úgy terveztük, hogy én is aktívan írok majd erre az oldalra a kezdetektől,nem így alakult..., mai naptól azonban időnként jelentkezem, ugyanis 2,5 hónap után újra itthon éjszakázom, amíg Julcsi még steril szobában lesz, és nem alhatok vele.

Szeretném azzal kezdeni, hogy röviden kifejezzem a hálámat, elsősorban amiért ilyen családom van. Társam, András vagyis Apa és legközelebbi családtagjaink - Nana, Ííii+Naa, a "Baglyos" ember :o))...stb-  segítik a mindennapokat, kicsit leváltanak engem és színt, örömet visznek Julcsi napjaiba. Andrásra több fronton is nyomás nehezedik, nagyon nehéz lehetett a sok teendő és intéznivaló mellett esténként az üres lakásban emészteni a dolgokat, Nagyink is rengeteg energiát áldoz ránk, gyakorlatilag mindennap jött hozzánk, tett értünk. Nélkülük nem bírnám.

Sokan, sokféle módon, akár ismeretlenül is támogatnak minket, sajnos nem tudok mindenkit felsorolni vagy biztosan kihagynék valakit. Köszönöm, hogy segítetek minket! Akár úgy, hogy a munkátokat végzitek (inkább hivatásotokat gyakoroljátok) a kórházban, akár hogy gondoltok ránk és pozitív energiát küldötök-reikivel, távgyógyítással, varázslással, bíztatással. Köszönöm, hogy sokan kedveskedtetek Julcsinak, vagy segítettetek a napi teendőkben, szervezésben leginkább Nagyinak, így Andrásnak és nekünk is, hogy haladjunk ezen a nehéz úton Julcsiért, Julcsival.

A bejegyzés trackback címe:

https://mitmond.blog.hu/api/trackback/id/tr27619282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Luca 2008.08.26. 19:07:47

Sziasztok!
Könnybe lábadt szemmel olvastam ezeket a sorokat...de legalább végre olvashattam/olvashatok rólatok...
Szinte nincs is olyan nap, hogy valaki meg ne kérdezné tőlem, hogy hogy van Júlcsi és hogy viselitek ti? Úgy, hogy, mint írtam már, tényleg rengetegen vannak veletek látatlanban is!
Arról nem is beszélve, hogy mennyire hiányoztok nekem, hogy nem homokozhatok Júlcsival, hogy nem nézhetjük meg a cicákat, hogy nem hagyhatjuk Anyát futni menni:)
Próbálok a kisfiúval (Álmos) "engesztelődni", de Júlcsi, mégiscsak Júlcsi!
Büszke vagyok erre a kicsi lányra, hogy ilyen kitartó, ő pedig büszke lehet Anyára és Apára, hogy ilyen Anyája és Apája van neki!
Sok puszi nektek!
Auva=Luca
süti beállítások módosítása