mitmond

Vélemények vagy inkább élmények...

Utolsó kommentek

  • N_A_N_A: IMÁDOTT BABÁM! Boldog 4. születésnapot Kívánok! Szerető Nagyid (2010.11.06. 20:30) Meddig várjunk még???
  • N_A_N_A: IMÁDOTT BABÁM! Boldog születésnapot! Ezer köszönet Istennek és minden embernek, akik segítettek,h... (2009.11.06. 19:52) Meddig várjunk még???
  • Luuuca: Dejóóóó így látni titeket! Az embernek a szíve is mosolyog az ilyen képek láttán!:) Bár innen láts... (2009.08.12. 17:39) Megújul minden
  • N_A_N_A: Drága imádottamnak boldog névnapot!!! (2009.05.23. 18:07) 1%
  • kookusz: Üdv! Jelenleg én vagyok annak a boxnak a lakója amelyikben Julcsi is megkapta a csontvelőt. Vicces... (2009.05.13. 21:57) Se maszk, se kesztyű ;)
  • Utolsó 20

Megújul minden

2009.06.03. 23:20 | mean | 1 komment

Sokminden történt az elmúlt hónapban. Megpróbálom pár képpel és kevés kommenttel összefoglalni. A lényeg azért látszik: Julcsi fejlődik és egyre felszabadultabb. A gyerektársaság sokat jelent neki, bár még csak ismerkedik a helyzettel. "Kortünetek" rendre megjelennek: nem akar biciklivel menni a játszótérre, mert akkor más gyerek is kerekezik vele... :) A legjobb az, amikor mesél. Bármit elmesél, részletesen és időrendben.

A fürdés újra kedvenc, mert már régóta lehet a nagy kádban. A legújabb dolog a "lebegés".

A mozdony minden formában kedvenc. Angyalföldön, a vasútállomáson el is indított egy vonatot. Az alábbi kép egy "műmozdony" a Seholszigeten.

A laza játszóteres kirándulások mellett már hosszabb bringatúrán is részt vettünk. Igaz, hogy az ülve alvás kicsit hátráltatta a folyamatos haladást. Íme a Vértesbeli csapatkép, bár egy bringás hiányzik róla, aki családi ebédre elsietett.

Szépen megnőtt a haja és husi is van rendesen. Feledésbe merül a kezelés és minden mellékhatása. Nagy zsivány lakik ám a bájos mosoly mögött! :)

Hintázás még mindig az első helyen van, bár néha a csúszda megelőzi.

Apa kedvenc képe:

 

A legjobb, hogy már anya is felszabadultabb. Újra közelebb kerültek a barátok, akik nagyon türelmesek voltak eddig.

 

Dunaparton Gödnél.

Mamától kapta a bringát, amihez még nőni kell picit. Ildi segít a pedálozásban:

Három eredeti Mészáros:

Dédiéknél a nyuszi símogatás az első program.

Ismerkedés a szamócával. Megszerette. :)

Generációk.

Esküvőre készülődve.

Dédi mama rózsaszínű virágai a legszebbek. Főleg, amelyiken nadrág is van!

Érdekes, hogy az orvosos játék már nem annyira favorit. Kiderült, hogy szinte semmire nem emlékszik az eseményekből. Bár amikor Mariann megmutatja a telefonjában a kutyát, katicát és delfint, akkor úgy tűnik, hogy mégis. A napokban felmutatott a polcra, ahol a plüssfigurák sorakoznak és azt mondta: Bóó nyuszija! (az a nyúl, amit Bogi nővértől kapott).

Kirándulás a Sukorói arborétumban:

A Nemzeti Vágta freestyle bajnoka:

Játszótérre készülődve Nagyival:

Velence, hattyúk (nem 6 tyúk):

A bejegyzés trackback címe:

https://mitmond.blog.hu/api/trackback/id/tr661144104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Luuuca 2009.08.12. 17:39:07

Dejóóóó így látni titeket! Az embernek a szíve is mosolyog az ilyen képek láttán!:) Bár innen látszik, hogy ez a Julcsi lány egy igazi lókötés:)) óriási puszik neki!!!
További szép nyarat nektek!
puszi
süti beállítások módosítása