mitmond

Vélemények vagy inkább élmények...

Utolsó kommentek

  • N_A_N_A: IMÁDOTT BABÁM! Boldog 4. születésnapot Kívánok! Szerető Nagyid (2010.11.06. 20:30) Meddig várjunk még???
  • N_A_N_A: IMÁDOTT BABÁM! Boldog születésnapot! Ezer köszönet Istennek és minden embernek, akik segítettek,h... (2009.11.06. 19:52) Meddig várjunk még???
  • Luuuca: Dejóóóó így látni titeket! Az embernek a szíve is mosolyog az ilyen képek láttán!:) Bár innen láts... (2009.08.12. 17:39) Megújul minden
  • N_A_N_A: Drága imádottamnak boldog névnapot!!! (2009.05.23. 18:07) 1%
  • kookusz: Üdv! Jelenleg én vagyok annak a boxnak a lakója amelyikben Julcsi is megkapta a csontvelőt. Vicces... (2009.05.13. 21:57) Se maszk, se kesztyű ;)
  • Utolsó 20

Kezdetektől I.

2008.07.11. 23:30 | mitmond | 1 komment

Megpróbálom összefoglalni az elmúlt 1,5 hónapot ezzel bepótolva a beígért híradást is. Sajnos nem tudtam írni és képeket nézegetni. Elsősorban nem az időhiány vagy elfoglaltság az ok, mert ez lenne az első. Egyszerűen nem ment...

Most sem megy, így következzenek a képek.

A gyermeknapon még nem sejtettünk semmit. Önfeledt falovazás és homokozó avatással teltek a napok.

 Julcsi Vodafone gyermeknap

Homokozó


Aztán az első étvágytalan nap után a Madarász utcai gyermekkórházban kötöttünk ki. Ezek a képek már akkor készülhettek, amikor (végre) kapott fájdalomcsillapítót.


Általában erőtlen volt, mert egész nap infúzió lógott rajta különböző szerekkel. Igyekeztünk legalább napi egy óra "szabadságot" kérni, amikor fürdetést és sétát intéztünk. Olyan gyenge volt, hogy inkább csak a vállunkon akart pihenni ahelyett, hogy szaladgált volna a cicák után.

Azért voltak itt is vicces pillanatok. Az alábbi képen az ágy feletti polcról megszerzett napszemüvegben pózol. Mosolyog! Mi ennek örültünk legjobban.

 


 Június 23-án megtörtént a műtét, mely során egy szívközeli érbe helyeztek egy katétert (lehet, hogy szívkatéter?). Ezen keresztül kap infúziót és itt vesznek vért is, ha arra szükség van. A beavatkozás mélyaltatásban történt és itt már kezelték a szájában és torkában lévő sebeket. Ezután rohamosan visszatért az étvágya. Tudott nyelni és mindenfélét enni és inni akart egyszerre. Persze a sláger a húsleves volt, tésztával (taa).

 


A Szent László kórház Őssejt transzplantációs osztálya steril. Most már azt is tudjuk, hogy itthon is van ilyen. Ráadásul modern és jól felszerelt. Mindenki kedves, szakszerű és körültekintő. Kicsit ijesztő ugyan, de úgy éreztük, hogy biztonságban lesz a szemünk fénye.

Julcsinak egyre jobb kedve lett. Tevékenykedik, igényli a játékot. Pár napig még idegenkedett az új környezet miatt. Később már a vizsgálatok közben sem sírt. Ma is kérte, hogy mérjék meg a vérnyomását (pumpás). Minden kütyüt kipróbál. Tekergeti, nyomkodja.

Az alábbi képen már a huncut nézés is visszatért:


Minden barát, ismerős hihetetlen együttérzéssel és segítőkészséggel próbál vigasztalni minket. Ezúton is köszönöm mindenkinek az érdeklődést és elnézést, ha nem volt erőm mindenkinek 0-ról szóban mesélni...

Számunkra ismeretlenektől is kaptunk sok biztatást, amit az alábbi varázsdoboz is igazol. Ezúton is köszönjük a szurkolást a SOTE paradontológia minden dolgozójának!


Folytatás hamarosan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mitmond.blog.hu/api/trackback/id/tr56564453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabi és Laci 2008.07.14. 17:32:36

Nagyon szurkolunk nektek! Sikerülni fog! Sok-sok erőt és kitartást kívánunk!
süti beállítások módosítása