mitmond

Vélemények vagy inkább élmények...

Utolsó kommentek

  • N_A_N_A: IMÁDOTT BABÁM! Boldog 4. születésnapot Kívánok! Szerető Nagyid (2010.11.06. 20:30) Meddig várjunk még???
  • N_A_N_A: IMÁDOTT BABÁM! Boldog születésnapot! Ezer köszönet Istennek és minden embernek, akik segítettek,h... (2009.11.06. 19:52) Meddig várjunk még???
  • Luuuca: Dejóóóó így látni titeket! Az embernek a szíve is mosolyog az ilyen képek láttán!:) Bár innen láts... (2009.08.12. 17:39) Megújul minden
  • N_A_N_A: Drága imádottamnak boldog névnapot!!! (2009.05.23. 18:07) 1%
  • kookusz: Üdv! Jelenleg én vagyok annak a boxnak a lakója amelyikben Julcsi is megkapta a csontvelőt. Vicces... (2009.05.13. 21:57) Se maszk, se kesztyű ;)
  • Utolsó 20

Mosoly a műszerek árnyékában

2008.06.21. 20:58 | mean | Szólj hozzá!

Hétfőre halasztották a központi katéter műtétet (szívközeli érbe), így 3 napot még infúzión lógva kell eltölteni Julcsinak. Többnyire bágyadt és láthatóan fájdalmai vannak. Amikor kap fájdalom csillaptítót, akkor szinte minden a régi. Kivéve a hangját, mert sokkal kevesebbet beszél, inkább csak mutogat a kiszemelt tárgy felé.

A nővérek többnyire kedvesek, de ő mindig lapos pillantásokkal veszi tudomásul, hogy újabb sóoldat vagy más kerül a "csőbe". Egy hete még az ajtó nyitására is összerezzent, mert azt gondolhatta, hogy vele fog történni valami.

Tegnap egy kedves és nagyon precíz nővérke próbált beszélgetni vele. Tényleg nagyon óvatosan próbált kapcsolatot teremteni vele. Julcsi a lapos pillantások után belenézett a nővérke szemébe és tekintetét le nem véve bal karját felemelte és határozottan az ajtó felé mutatott kinyújtott karral és mutatóujjal. A nagyobb nyomaték miatt ezt még kétszer megismételte és szegény nővérke tudomásul véve a kívánságot eleget is tett neki. Biztos vagyok benne, hogy nem sértődött meg rá (miért is tette volna). Vicces volt ezt "kívülállóként" végignézni, de nekem is hatalmas vigyort varázsolt vele az arcomra...

A bejegyzés trackback címe:

https://mitmond.blog.hu/api/trackback/id/tr76532705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása