mitmond

Vélemények vagy inkább élmények...

Utolsó kommentek

  • N_A_N_A: IMÁDOTT BABÁM! Boldog 4. születésnapot Kívánok! Szerető Nagyid (2010.11.06. 20:30) Meddig várjunk még???
  • N_A_N_A: IMÁDOTT BABÁM! Boldog születésnapot! Ezer köszönet Istennek és minden embernek, akik segítettek,h... (2009.11.06. 19:52) Meddig várjunk még???
  • Luuuca: Dejóóóó így látni titeket! Az embernek a szíve is mosolyog az ilyen képek láttán!:) Bár innen láts... (2009.08.12. 17:39) Megújul minden
  • N_A_N_A: Drága imádottamnak boldog névnapot!!! (2009.05.23. 18:07) 1%
  • kookusz: Üdv! Jelenleg én vagyok annak a boxnak a lakója amelyikben Julcsi is megkapta a csontvelőt. Vicces... (2009.05.13. 21:57) Se maszk, se kesztyű ;)
  • Utolsó 20

Központi őssejt bank

2008.10.11. 01:12 | mean | 7 komment

A napokban volt a Kossuth rádióban: http://www.mr1-kossuth.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=52534&Itemid=46

Érdemes végighallgatni. Remélem sikerül létrehozni itthon is egy olyan őssejt bankot, amely segítségére lehet a rászorulóknak.

Hétfő óta teljes a családi fészek! :o) Julcsi napról napra többet sétál a lakásban és a szabad levegőn is. Közösségbe még egy darabig nem mehet, de már az üres játszótérnek is nagyon örül. A részletesebb élmnybeszámolóig érjétek be egy hintás képpel:

A bejegyzés trackback címe:

https://mitmond.blog.hu/api/trackback/id/tr81707917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bogi 2008.10.11. 21:53:27

Köszönjük a hintás képet, és hát... szóval üdvözlünk otthon, drága Julcsi!
Nagyon vártuk már, hogy ilyen képet lássunk rólad; örülünk, hogy végre hazaengedtek!
Gratulálok neked, szüleidnek és családodnak, hogy ilyen ügyesen és strammul végig csináltátok az előző kemény időszakot. Most már minden nap egyre jobban, jobban, és jobban leszel! :))))
Hidd el, a játszótér még gyerekek nélkül is izgalmas tud lenni, úgyhogy jó szorakozást, és persze teljes gyógyulást kívánunk!
Szeretettel: Tarrkák

Réka 2008.10.13. 12:00:13

Örülünk,hogy végre "szabad" lett a "kismadárka"! Gondolom furcsa volt a Julcsinak az új helyzet, de ebbe könnyebben bele fog szokni. Sokat gondolunk rátok!

Nóra 2008.10.13. 14:56:32

Sziasztok, és nagyon sok puszi a nagy lánynak!

Eddig nem igazán jelentkeztem felétek, nem is akartam zavarni. Azt hiszem elképzelhetetlen egy kívülállónak mindaz amit nektek kell átélnetek, komolyan, szavakba nem ölthető az amit érzek. Kívánom, hogy minden a lehető legjobban alakuljon most már és teljesedjen be minden kívánságotok! Sokat gondoltam rátok és valahányszor a kislányom szemébe nézek hálát adok az égieknek, hogy velünk lehet, sok-sok megpróbáltatás után. Bár jó lenne, ha testvérke is jöhetne, de hát valami miatt nem...
Szóval millió csók, jó egészséget a család minden tagjának. Kitartást, sok erőt a továbbiakra is.
Nóra

Marietta 2008.10.14. 08:30:44

Most hallgattam meg a rádióműsort. Régebben is nagy kedvencem volt a "Vendég a háznál", mert tényleg nagyon jó témákat szoktak feldolgozni. Nálunk is okozott némi fejtörést ez a köldökzsinórvér kérdés, de találtunk egy cikket a neten, melyben Dr. Hajdu Krisztina genetikus - akinek nagy tekintélye van a szakmában, és kétszer voltunk nála ultrahangon - nyilatkozott (kb. ugyanazt mondta, ami itt a műsorban is elhangzott), ezért nem láttuk értelmét a dolognak.
Nagyon tetszett, amit a végén mondott a prof., hogy inkább biztonságos autósülésre fordítsák a szülők ezt az összeget, és fontos, hogy legyenek testérek!

Puszi Nektek!!!

Mariann 2008.10.16. 16:49:27

Sziasztok! Ez nagyon jó hír!!!
Bár eddig még soha nem írtam, gyakran nézegettem a blogot, hogy megtudjam, mi újság Veletek. Nagyon nagyon drukkoltam, hogy minden rendben legyen! Gyakran próbáltam beleképzelni magam a helyetekbe, de nyílván nem lehet. De így is valahányszor rátok gondoltam, elszorult a szívem.
Ha valamiben tudok segíteni, bármikor keressetek!
Nagyon sok boldogságot és mindannyiótoknak jó egészséget kívánok! (Igazán most értettem meg én is, hogy a legfontosabb dolog az életben az egészség!!!) Puszi!

Bence 2008.10.19. 18:15:38

Sziasztok
Nagyon örülök ezeknek a jó hireknek.
Régen beszéltünk már.
Azon gondolkoztam hogy fel megyek Pestre az őszi szünetben.
(-végre egy kis szünet)


Puszi

Márkus Júlia 2008.11.06. 07:17:01

Julcsi ma 2 éves!
Üzenet a Drágának:
Születésed napján mit kívánjak Neked,
gyönyörűt, egyedülit, nagyon szépet,
Amit csak én kívánok Neked és senki más,
ami egyedi, akárcsak Veled a nagyvilág!
Talán azt, hogy sokáig maradj meg nekünk,
hogy legyél itt mindig velünk!!!
Jó,hogy én lehetek a Nagyid, ezt mindennap megköszönöm Istennek, Édesanyádnak, és Édesapádnak .
süti beállítások módosítása